Kontakt oss

Fotballreiser AS er spesielt opptatt av tilgjengelighet og ønsker å være tilstede for kundene hele veien. Derfor har vi bygget opp et omfattende system for å ha kontakt med brukerne på flere ulike plattformer.

Det er ingenting som er viktigere for vår virksomhet enn kontakt med kundene. I de siste årene har vi blitt tilgjengelig på flere sosiale medier. I tillegg er vi tilstede på mer tradisjonelle plattformer.

Sosiale medier

Fotballreiser har profiler på både Facebook og Twitter. Her legger vi ut mye interessant informasjon om hva vi driver med. Dette byr også på gode muligheter for å komme i kontakt med oss. Om du har spørsmål er det bare å poste på vår tidslinje på Facebook. På Twitter kan man tagge Fotballreiser og enkelt komme i kontakt. Vi tar sikte på å svare raskt og gi gode svar på alt av henvendelser.

Tradisjonell kontakt

De fleste av våre kunder vil likevel foretrekke å benytte seg av telefon eller epost i dialogen med oss. Vi har kort responstid på epost og dette er en effektiv måte å få svar på det man lurer på. I tillegg har vi en egen telefonlinje som er åpen fra kl.9 til kl.18. Om du ønsker å snakke med en kundebehandler er det bare å ringe. Dette er også den foretrukne måten å henvende seg på om man skal ha informasjon om egne personlige opplysninger. Vi kan nemlig ikke sende ut dette på epost i alle tilfeller på grunn av personvernhensyn.

Go to Top