Ti store fotball

The Big Ten sa onsdag morgen at fotballsesongen starter helgen 24. oktober etter at ligaens presidenter og kanslere enstemmig stemte for å gjenoppta konkurransen, med henvisning til daglige testmuligheter og større tillit til den mest oppdaterte medisinske informasjonen.

Under koronaviruspandemien vil hvert lag prøve å spille åtte kamper på åtte uker, slik at det ikke er rom for feil før de store ti mesterskapskampene 19. desember. På den datoen vil hver skole spille en ekstra cross-divisjonskamp, ​​med seedet lag fra hver divisjon som vender mot hverandre.

The Big Ten ville fullføre sin ordinære sesong før College Football Playoffs utvalgsdag 20. desember.

The Big Ten har avtalt at ingen fans skal delta på fotballkamper denne sesongen, som vil bli avholdt på campus gjennom hele sesongen, ifølge Penn State friidrettssjef Sandy Barbour. Ligaen legger en strategi for å tillate familier fra spillere og ansatte å delta på både hjemmekamper og bortekamper.

Tidsplanen vil bli avslørt senere denne uken, ifølge Wisconsin friidrettsdirektør Barry Alvarez. Han uttalte at hvert lags to divisjonskryssingskamper fortsatt er bestemt.
“Dagens nyheter er fantastiske. Jeg har merket spenningen til våre spillere og trenere den siste måneden, og jeg er begeistret på deres vegne over at de får delta i 2020 -sesongen. Opprettholde en optimistisk holdning. Testresultater var negative. La oss spille litt fotball, skal vi? »sa Michigan -trener Jim Harbaugh i en forberedt uttalelse onsdag.

På grunn av bekymring for koronavirusepidemien, utsatte de ti store opprinnelig høstens sportssesonger, inkludert fotball, 11. august. Ifølge kilder bestemte presidentene og kanslerne 11-3 for å utsette møtet, med bare Nebraska, Ohio State, og Iowa velger å gå videre. Vedtekter i ligaen krevde at minst 60% av presidentene og kanslerne støtter gjeninnføringen av høstsesongen.

Etter utsettelsen dannet Big Ten-kommissær Kevin Warren en retur til konkurransearbeidsgruppen, som presenterte presidentene og kanslerne i helgen og diskuterte daglig antigentesting, forbedret hjertescreening og en datadrevet tilnærming til praksis- og konkurranseavgjørelser.

The Big Ten sitt daglige hurtige testprogram starter på alle 14 campusene 30. september. Før hver øvelse eller kamp må testresultatene utføres og registreres. En polymerasekjedereaksjon (PCR) -test vil være påkrevd for student-idrettsutøvere som testet positivt for koronaviruset gjennom kontakt med daglig kontakt (POC). Hvert Big Ten -lag vil navngi en infeksjonssjef som vil levere data om testing til ligaen, som vil ta praksis- og konkurranseavgjørelser basert på lag- og befolkningspositivitet.

Spillere som tester positivt for COVID-19 må vente minst 21 dager før de kommer tilbake for å konkurrere, ettersom de vil bli utsatt for “omfattende hjertetesting” før de blir godkjent av en kardiolog sertifisert av hvert universitet spesielt for dette formålet. The Big Ten sin første beslutning om å utsette høstfotballsesongen ble påvirket av frykt for myokarditt, en hjertemuskelbetennelse forårsaket av virusinfeksjoner som COVID-19.

Både for lag- og befolkningsoptimalisme-rangeringer vil de ti store ha et fargekodet system med grønt, oransje og rødt.

Laget må avbryte trening og konkurranse i minst syv dager hvis lagets positivitet overstiger 5% eller befolkningens positivitetsgrad overstiger 7,5 prosent. Hvis teamets positive rate er mellom 2% og 5%, eller befolkningens positivitetsrate er mellom 3,5 prosent og 7,5 prosent, må teamet “fortsette med forsiktighet og øke forebygging av COVID-19,” ifølge forskerne.

Dr. Jim Borchers, overlege i Ohio State og medformann i tilbakekall til konkurransegruppens medisinske underutvalg, sa i en forberedt uttalelse: “Alle tilknyttet de ti store bør være veldig stolte over de banebrytende trinnene som nå er i gang. tatt for å bedre helse og sikkerhet for student-idrettsutøverne og omgivelsene. ” “Dataene vi samler inn fra testing og hjerteregisteret vil være ekstremt nyttige for alle de 14 store ti skolene når de undersøker COVID-19 og prøver å forhindre at sykdommen sprer seg til andre områder.”

Borchers sa at teststrategien er sammenlignbar med Pac-12-tallet, men verken han eller Warren vil si hvor testene vil bli utført eller hvor mye de vil koste. Alle de store ti høstsportsspillerne vil være kvalifisert til å delta i daglig testing, ifølge Warren.

“Vi prøver å raskt identifisere alle som kan være smittet med viruset og fjerne dem fra offentligheten,” la Borchers til. “Vi undersøkte det og føler oss veldig komfortable med den strategien fremover, og vi vet at hvis vi kan teste hver dag med raske tester i disse små gruppene av lag, vil vi kunne minimere smittsomhet innen trening og spillkonkurranser til nær 100% . Vi kan aldri være sikre, men vi er ekstremt optimistiske om at ved å ta denne tilnærmingen vil vi kunne gjøre våre praksis- og konkurransemiljøer så risikofrie som mulig “overtalelse”.

Det medisinske underutvalget presenterte for en gruppe på åtte store ti presidenter og kanslere lørdag, og alle 14 store ti presidenter og kanslere hørte fra dem søndag. Gruppen anbefalte minst fire hurtigrespons-antigen-testteknikker som kan tillate store ti lag å teste for COVID-19 daglig, noe som reduserer mengden kontaktsporing som kreves, noe som er et stort problem for mange ligainstitusjoner på grunn av lokal folkehelse regler.

The Big Ten sin første utsettelse, så vel som prosedyren rundt den, kom med sterk kritikk fra trenere, administratorer, spillere, foreldre og lovgivere, som satte spørsmålstegn ved hvorfor konferansen ikke spilte når andre gjorde det. Flere foreldre til store ti idrettsutøvere demonstrerte utenfor ligaens hovedkvarter i Rosemont, Illinois, 21. august, og ytterligere foreldreledede protester skjedde i Ohio State og Michigan. Avstemningen i de ti store rådet for presidenter og kansler var “overveldende positiv til å utsette høstsporten og vil ikke bli gjennomgått,” skrev Warren i et åpent brev til konferansemiljøet.

The Big Ten jobber “med en håndfull store laboratoriefirmaer” for rask testing, ifølge Dr. Jeff Mjaanes, lege i Northwestern og et medlem av det medisinske underutvalget. Han uttalte at hurtigtestene vil bli utført helt i disse laboratoriene, og at de ikke vil tømme lokale testressurser på disse studiestedene.

Antigentesting, ifølge Mjaanes, oppdager proteiner i viruset “kan oppdage et virusnivå som antas å være under smittegrensen. Med andre ord, du fanger noen med et positivt før de noen gang har vært smittsom. Det er en stort skritt fremover. Vi kan bli kvitt dem og holde teamets santi og helse intakt. “

Den andre “game-changer” forsikret om at hver Big Ten-skole kunne utføre hjerte-MR-skanning av myokarditt. Han hevdet at noen få store ti høyskoler “hadde noen alvorlige problemer” med å skaffe hjerte -MR, som er avgjørende for å fastslå om noen har myokarditt.

I slutten av august anla åtte Nebraska -fotballspillere søksmål mot Big Ten Conference, med påstand om at utsettelsen av høstfotballsesongen var ulovlig og at de skulle kompenseres. Saken er fortsatt under arbeid.

President Donald Trump berømmet de ti store beslutningen om å gjenoppta fotballen på Twitter.

“Han snakket med kommissæren,” sa Alvarez om Trump. “En av tingene han gjorde var å gjøre spyttprøver tilgjengelig og indikere hvor viktig det var for ham å komme tilbake til fotball i de ti store. Jeg er ikke sikker på hvor viktig han var, men jeg tror han gjorde oppmerksomheten mot Big Ten -fotball og tilbød en løsning. “
The Big Ten vil slutte seg til seks andre FBS -ligaer i å spille høstsesonger, inkludert ACC, Big 12 og SEC. ACC og Big 12 har allerede begynt sesongene sine, mens SEC begynner sin ligabaserte fotballplan 26. september.

Pac-12, som også utsatte høstfotballsesongen 11. august, har ikke angitt når den vil fortsette, men kilder sier at den tidligst vil være i midten til slutten av november. Kommissær Larry Scott sa i en uttalelse onsdag at folkehelsepersonell ikke har gitt institusjoner i California og Oregon tillatelse til å starte kontaktpraksis, og at konferansen overvåker regionens branner og luftkvalitet.

AP -forsesumsundersøkelsen inkluderte seks store ti lag, inkludert nr. 2 Ohio State og nr. 7 Penn State.

Go to Top