Våre turer

fansFotballreiser AS gir kundene muligheten til unike fotballopplevelser ved å arrangere turer til de største ligaene. Vi har både standardpakker og tilbud om å få skreddersydde turer. Kundene har ulike behov og vi prøver hele tiden å ta hensyn til dette.

Fotballreiser AS ønsker ikke bare å være en billettleverandør men har også en rekke andre tilbud i sammenheng med turene. Dette kan være gunstig både for privatpersoner og bedrifter.

El Clasico og andre store kamper

I en årrekke har vi gitt kundene muligheten til å oppleve de største kampene i Europa. Blant annet har det blitt arrangert mange turer til Spania. Spesielt har interessen vært stor rundt El Clasico. Dette er betegnelsen på kamper mellom erkerivalene Real Madrid og Barcelona. Lang erfaring gjør at vi vet akkurat hvordan vi skal lage det beste programmet for de reisende. Dette gjelder også store kamper i andre ligaer i hele Europa. For eksempel er det alltid massiv interesse rundt kampene mellom Manchester United og Liverpool. Nordmenn elsker virkelig slike oppgjør mellom rivaler som kriger mot hverandre. Med gunstige priser og høy kompetanse er Fotballreiser den beste leverandøren av slike turer.

Guttetur eller bedriftspakke?

Fotball er en idrett som tiltrekker seg mange forskjellige mennesker med ellers varierte interesser. Dette er noe vi i Fotballreiser AS har hatt fokus på helt fra starten. Kanskje ønsker man å reise på guttetur for å se favorittlaget i Premier League. Da er behovene ikke de samme som om man vil gjennomføre en bedriftstur med faglig opplegg. Derfor har vi partnere som ordner det som trengst for at turen skal bli velykket. I noen tilfeller kan vi gi kundene en guide til pubcrawl mens vi i andre tilfeller ordner lokaler for kurs og konferanser.

I Fotballreiser AS setter vi hele tiden kundens behov i fokus. Derfor kan vi skreddersy turer til England, Italia, Tyskland, Frankrike og Spania. Dette kan være rene fotballturer eller reiser med et kulturelt eller faglig innhold. Det kan være svært lønnsomt å velge oss som totalleverandør til hele turen. Dette innebærer at vi ordner med alt av kampbilletter, fly og hotellovernatting. Da har man sikkerhet ved å benytte seg av våre partnerbedrifter. Vi har håndplukket disse og samarbeidet med dem i en årrekke, og er derfor trygge på at de vil gi et godt tilbud. Det er få ting vi ikke kan ordne i forbindelse med reisen.

Go to Top