Om oss

om-ossFotballreiser AS er en turoperatør med lange tradisjoner i Norge. Helt siden 1978 har vi gitt fotballfans i hele landet muligheten til å oppleve historiske fotballøyeblikk. Firmaet har utviklet seg fra et enkeltmannsforetak til en markedsledende bedrift innenfor fotballturer.

Det var helt andre forutsetninger som lå til grunn når Fotballreiser ble startet i 1978. Mens man i dag tilbyr turer til alle de store ligaene, var det på den tiden stort sett turer til England kundene etterspurte. Det var dette som ble starten for Fotballreiser.

Fra fotballkrig til vakkert spill

I 1978 var den engelske ligaen veldig annerledes enn i dag. Premier League ble til først på 90-tallet og det var en helt annen kultur enn den vi kjenner i dag. Kampene var nærmest en fysisk krig uten finspill og taktiske vurderinger. Utenfor banen dominerte hooligans som sloss mot hverandre før og etter kampene. Likevel var det noe eget med engelsk fotball som tidlig appelerte til nordmenn. Fotballturer ble derfor raskt et populært tilbud blant fansen. Etterhvert har vi utviklet stadig flere turtilbud for fotballfrelste nordmenn. I 1985 startet vi med turer til store kamper i Spania og Italia. Etterhvert som disse kampene ble mer og mer omtalt i media fikk man også en økt interesse for slike reiser. Utviklingen har gått raskt og Fotballreiser er i dag en stor bedrift.

Vår organisasjon

Det er i dag 15 ansatte i Fotballreiser AS. Firmaet har vært heldige og beholdt mange dyktige medarbeidere i flere år. Dette gjør at vi har bygget opp en helt unik kompetanse innenfor turplanlegging. Våre folk har et stort kontaktnett i hele Europa og lang erfaring i bransjen. Vi har en salgsavdeling, en planleggingsavdeling og ledelse. Denne delingen gjør at virksomheten fungerer optimalt og vi får mest mulig ut av våre ressurser. Vi jobber etter en filosofi om kontinuerlig forbedring og ønsker hele tide å utvikle oss som organisasjon. Derfor utfordres alle ansatte til å komme med innspill til forbedringer til enhver tid. Forhåpentligvis kan denne praksisen føre til at vi får enda flere fornøyde kunder i fremtiden.

Go to Top