gerrardFotballreiser AS er en kjent samarbeidspartner for mange tilhengere av fotballklubben Liverpool. Vi har hvert år flere hundre kunder som kjøper fotballpakke med billetter til Anfield. Om du skal til England med det første kan det være verdt å ta turen til Liverpool!

Liverpool er en by som er kjent for mange ting. Alt fra fotball til Beatles er kjente ting som nordmenn assosierer med dette stedet. Fotballreiser AS tilbyr hele pakka med både kamper og andre opplevelser!

Opplev Anfield
Anfield er blant de mest berømte fotballarenaene i verden. Her har det blitt spilt storoppgjør gjennom hele fotballens historie. Klubben ble spesielt populær blant norske supportere under gullalderen på 80-tallet og er fortsatt et av de mest kjente lagene i Norge. Med en stigende formkurve har Brendan Rodgers mannskap en god mulighet til å hente inn Chelsea og ta årets seriemesterskap. Det gjelder derfor å bestille turen nå slik at man får med seg den spennende sesongavslutningen. Fotballreiser tilbyr ikke bare billetter til kampene på Anfield men også til en rekke andre tilbud. Det er ofte mange nordmenn som er tilstede under hjemmekampene og vi arrangerer blant annet pubkveld for disse. Her kan man møte likesinnede og oppleve det engelske publivet på sitt beste. Om du er lei av den kjedelige vinteren og ønsker å oppleve noe gøy er det bare å bestille turen nå. Fotballreiser skreddersyr turen ut i fra dine behov og gir deg den beste opplevelsen fra engelsk fotball.