Igår hadde vi en hyggelig sosial begivenhet på kontoret. Vi fulgte nemlig flere kamper i Champions League sammen. De ansatte satt engasjert og fulgte med mens de satte veddemål på utfallet.

Det er sjelden at medarbeiderne får muligheten til å møtes privat og det var derfor hyggelig å endelig få gjennomført dette. Mange stilte i draktene til sine favorittlag og det ble en skikkelig rivaliserende og spent stemning blant enkelte.

Livebet med høy puls
Det var høydramatisk under enkelte av kampene og det var utfordrende å gjette utfallene. Derfor brukte mange Nordicbets sin løsning for livebets. Her får man mulighetene til å sette veddemålene også mens kampene pågår. Dette betyr at man kan se an utviklingen før man bestemmer seg for hvem man vil sette pengene på. Oddsen blir så oppdatert ut i fra utviklingen i de forskjellige kampene. Flere av de ansatte endret på veddemålene flere ganger og noen klarte å hente seg inn og innkassere store summer. Med Nordicbets gode odds er det store muligheter for å tjene litt ekstra på å følge med på fotballkampene.

God mat og drikke
Det ble servert fantastisk italiensk mat og drikke under CL-kvelden. Dette gjorde at arrangementet ble enda litt bedre enn det ellers ville ha blitt. Det var tydelig at de ansatte koste seg og satte pris på initiativet fra ledelsen. Fotballreiser AS har satt seg som mål å få til enda flere sosiale arrangementer i tiden som kommer. Vi håper at dette blir godt mottatt og at våre medarbeidere får gode opplevelser med jobben fremover!