En av de vanskelige tingene å lære i fotball er riktig kasteteknikk. Det krever litt innsats, dyktighet og øvelse.

I en god fotballkamp har alle sett quarterbacken kaste ballen, med perfekt fart, bevegelse, posisjon og metode. For å kaste en pasning til en annen spiller, må hver fotballspiller vite hvordan man skal kaste en ball nøyaktig.

Avhengig av fotballens form og størrelse, sier fysikken at hvis ballen snurrer og jeg setter den i bevegelse med en liten bøyning før den kastes, går den lenger enn ballen kastes rett uten å snurre.

Derfor er fotballkjøringsteknikker veldig viktige i spillet, og for å være en god midtbane må spilleren øve og lære å slå fotball nøyaktig. Det er noen ting som krever praksis og rensing for å lære å kaste en ball. Dette inkluderer hvordan du tar tak i fotballen, holdningen, hvordan du holder og plasserer ballen, initierer bevegelsen, følger opp og til slutt slipper ballen som skaper spinn.

Å gjøre deg klar til å kaste en ball krever litt strekk for å forberede kroppen din.

Ikke bare armene, men hele kroppen må strekkes, da dette er en kompleks fysiomekanisk prosess som involverer musklene i bena, skuldrene og armene. Å velge den beste kvaliteten tilpassede fotballhansker og den tilpassede fotballlogopalmen er veldig nyttig for nøyaktig kast. Det er grunnleggende prinsipper for å kaste en ball og flere typer pasninger. La oss diskutere det.

Grunnleggende pasningsteknikk:

I grunnleggende ballgripeteknikk er det veldig vanlig: du må holde ballen med ringen og babyens finger på snoren og tommelen under. Pekefingeren skal være over suturen; tommelen og pekefingeren skal danne et “L”.

Spillere lager vanligvis små variasjoner i denne teknikken basert på personlig komfort eller kastestil. Ikke hold ballen for stramt, hold den lett for et fast grep ved ikke å la håndflaten din berøre overflaten av ballen, et lite mellomrom mellom ballen og din OK hånd. Ansikt 90 grader fra målet ditt, hold ballen i det generelle området av nakken mot ørene, kroppsvekten din skal deles med omtrent 60% støtte med ryggfoten og 40% med venstre mens du står med en balansert og åpen posisjon med kvadratmeter på skulderen. kroppen din og start spinningsprosessen, snu kroppen din på hoftene og skape det dreiemomentet og hastigheten som er nødvendig for kraften i kastet ditt. Når du går frem og starter kastebevegelsen, bør den riktige skoen komme fra bakken, slik at hoftene kan bevege seg fremover og fullføre på målnivået. Når armene dine kommer frem, vil hendene si at håndflaten nå er borte fra kroppen din med tommelen som peker mot gulvet. Pekefingeren din skal være den siste delen av kroppen som berører ballen.