Fordi disse spillerne mest sannsynlig dikterer prestasjonen til lagene sine, vil elitespillere, spesielt i quarterback-stillinger, være av stor interesse for spillerne. Og ettersom NFL 2010 er rett rundt hjørnet, er også fantasy-fotballsesongen her. Jeg kan høre jubelen til disse fantastiske sportsfanatikerne. Spenningen deres er utrolig!

Poenget her er en kort gjennomgang av de beste NFL-quarterbacks som styrer hvert fantasispill i dag.

Blant de bedre konkurrentene er Colts ‘Peyton Manning. Med sitt kloke spill, som nesten alltid er i stand til å forutsi det defensive dramaet for touchdowns, er det veldig oppmuntrende å spille bra som hindrer ham i å bli rørt. Han er også i stand til å tilpasse seg utførelsen av dramaet, spesielt med raske utgivelser. Peyton blir mest sett på som et mesterskap som ikke er nok for quarterbacken, men han har sikkert en konkurrent i seg selv som kan vinne kamper mot etablerte mestere.

En annen utfordrer er Aaron Rodgers som tror mye bare er nok en konkurrent, men som ikke kan få laget sitt til å vinne Superbowl-mesterskapet. Men han er en av de raskeste quarterbacks på markedet. Men fordi han holder ballen for lenge, blir han ofte slått, noe som kan være risikabelt hvis han blir skadet. Men Aaron Rodgers er blant topp 5 i kvartfinalen. Det som er bedre her er at han vet å lede og pumpe lagkameratene ganske bra.

Tom Brady har scoret den nest beste stat de siste sesongene.

Men folk savner fortsatt Brady fra 2007-sesongen. Han har spilt hele karrieren, men nå har han en tendens til å gli. Men før han er ferdig, vet vi at det vil ta litt tid før noen kan erstatte ham i elite quarterback-troppen.

Drew Brees blir sist i fantasy-fotball-tabellen. Han har prestasjoner i karrieren og var definitivt i den sonen forrige sesong. Men statistikken er lavere enn de første tre kvartalene, og det overskygger konsistensen.

Håper disse elite Topp 4 quarterbacks bringer laget sitt tilbake til Super Bowl neste sesong. Og jeg håper også de ikke gjør det bra på det fantastiske laget ditt. Hvem vet, disse flotte spillerne vil også være din nøkkel til å vinne fantastiske konkurranser og konkurranser. Rekken av fantasy-fotballspillere er også på listen over Brett Favre, Philip Rivers, Tony Romo og Matt Schaub.