Om bare noen dager braker det løs på Feriemessen 2014. Arrangementet avholdes i år på Lillestrøm og vi i Fotballreiser er klare for å ta del!

Feriemessen er en årelang tradisjon som er blitt et viktig samlingspunkt for bransjen i Norge. Her finner man alt av reisebedrifter fra hele landet. Fotballreiser AS har vært med siden starten og har også i år store planer for vår deltakelse.

Stor stand
I år satser vi på en stor stand der mange medarbeidere vil være tilgjengelige for samtaler. Her vil det bli mulig å få informasjon om alle våre nye reisekonsepter. Blant annet vil vi introdusere nye reisemuligheter både i Nederland og Belgia. Dette er to ligaer som stadig blir bedre og derfor mer aktuelle for norske kunder. Fotballreiser AS håper på å få positiv respons fra reisebyråene som vi er avhengige av for å få solgt turene. Disse er noen av våre beste samarbeidspartnere og livsviktige aktører for vår virksomhet.

Imponerende faglig program
Arrangørene har i år fått til et imponerende faglig program. Her vil det bli holdt kurs og foredrag om utfordringer for reiselivsnæringen. Dette er noe vi tror at våre ansatte vil nyte svært godt av. Derfor har alle medarbeidere hos Fotballreiser AS fått muligheten til å ta del i denne delen av messen. Om du har engasjement for reiselivsbransjen i Norge bør du absolutt komme å møte oss på Feriemessen 2014. Her får man se det nyeste og beste på nært hold. Det er all grunn til å tro at arrangementet blir en stor opplevelse for tilreisende.