Fotballturer AS forhandler for tiden med en stor internasjonal reiseoperatør. Forhandlingene har så langt gått veldig bra og vi håper å få til et godt samarbeid. Om avtalen blir realisert kan det bety tusenvis av nye kunder for selskapet.

Vi kan ennå ikke avsløre hvem den potensielle samarbeidspartneren er men alt ligger nå til rette for at avtalen skal bli signert. Det er bare et spørsmål om tid før vi har fått svaret på hva som kommer til å skje videre.

Store muligheter
Det er snakk om en stor aktør som har virksomhet i mange europeiske land. De ønsker å bruke Fotballreiser AS som totalleverandør på alt av fotballturer for sine kunder. For selskapet er dette grunnlag for å se svært lyst på fremtiden. Med denne bedriften med på laget kan vi videreutvikle våre eksisterende konsepter samt å teste ut nye ideer. Dette gjør at vi får en helt annen kapitaltilgang til nye prosjekter. Forhåpentligvis kan vi også ansette flere medarbeidere for å styrke kompetansemiljøet i bedriften.

Snarlig avklaring
Det er ventet at det raskt vil bli avklart om samarbeidsavtalen blir gjennomført. På tidspunktet har vi ikke mulighet til å gi ytterligere opplysninger om saken. Fotballreiser AS vil derimot legge ut informasjon med en gang vi vet hvordan forhandlingene ender. Informasjonen vil bli lagt ut på denne nettsiden og tilgjengelig gjennom sosiale medier. Vår kommunikasjonsavdeling vil samtidig sende ut en pressemelding til aktuelle medier. Vi håper at dette skal gå i orden og har stor tro på at prosessen skal få et positivt utfall.