Selv om Arsenal FC er en av de mest suksessrike engelske fotballklubbene, er det debatt om de trenger store endringer. I denne artikkelen snakker jeg om det i detalj.

Arsenal er en kjent engelsk fotballklubb som kommer fra London.

Klubben ble grunnlagt i 1886 og gikk inn i den engelske fotballligaen i 1893. Arsenal har en enorm fansbase fra hele verden, og det er noen ganger vanskelig å holde dem alle fornøyde. I disse dager har ikke alt gått bra i klubben. Derfor vil jeg diskutere de siste Arsenal-nyhetene her.

La oss starte med Tom Cruise, den 19 år gamle Gunner.

Den siste Arsenal News snakker om å få Tom Cruise ut av troppen. Denne entusiastiske unge Gunner gleder seg til å snakke med Arsene Wenger når han setter ham på reservelisten til neste sesong. Han er den typen spiller som alltid leter etter måter å forbedre spillet på, og det er derfor det er mange fans av denne unge fotballstjernen i dag.

I tillegg kan det sies at nesten alle fans hadde til hensikt å plage dem på Arsene Wenger fordi de ikke hadde en målvaktsromantikk for i fjor sommer og inngangssesongen. Og det ser ut til at Mark Schwarzer er sint fordi han ikke har blitt valgt for å spille for Emirates i sommer nå. Mark ble utrolig skadet i noen få tidlige sesongkamper nylig.

For å si sannheten, kan det hende at teamet sliter med å finne en god keeper, men på den annen side vil også 17 år gamle Ryo Miyaichi bli med Arsenal på slutten av året. Han hadde en lang samtale med Arsene Wenger før han ble med, da Ryo var forvirret av klubbens utvalg mellom nederlandske giganter Ajax og Arsenal. Disse tre spillerne klarte å forbedre laget på veldig kort tid. I følge Arsene er denne endringen et must for bedre resultater den kommende sesongen.

Som du kan se, har det blitt gjort mange endringer i troppen, men ifølge de siste ryktene var ikke fansen veldig fornøyd med prestasjonen til troppen.