Jeg er ganske sikker på at du har hørt om hevn en stund innen sportsbetting, selv om det ikke tar hevn, når det gjelder NFL Picks, har det noe å gjøre med det. Med å ta de riktige fotballvalgene?

Jeg vet at du kanskje har hørt om hevn mange steder når det gjelder sportsspill, selv om du ikke hevner deg, når du snakker om NFL-valg, for å ha noe å gjøre med fordelene med NFL.

Noen ganger gjør det ikke, neste gang gjør det ikke, og det er problemet med all sport.

Hver gang jeg undersøker denne trenden, avslutter jeg den med å starte med alle spillene som samsvarer med denne trenden.

Gjennomgang av de siste 20 årene i laget som tapte i sitt siste møte med motstanderen og favorittene i det siste spillet, vil du innse at det ikke er noen fordel for laget som tar hevn.

Men la oss se hva som skjer hvis denne kampen skal kalles “Underdog Revenge”, dvs. hvis laget ikke klarer å vinne, blir kampen tapt som en hund. Det ser ut til at underdogen fikk noen fordeler. (51,7% ATS). Det høres ut som STUNNER, tror du ikke?

Hvis vi tar det i jakten på fordel for NFL Picks, og ser et lag som er dobbelt “Underdog Revenge”, noe som betyr at de ikke klarer å vinne de to siste Matchups mot motstanderen som en outsider, kommer vi til en fordelaktig info: i 53,7% av tilfellene, noe som vil være fordelaktig å legge penger i teamet. Du må si dette enda mer sjokkerende!

Hvorfor ikke endre seg som i noen andre idretter, når det å miste favoritter er motivert i neste kamp? bare fordi laget har et lite antall spill. Og de er ikke glade, og alle har blitt oppvarmet for en omkamp så lenge.

Og hvorfor var den tidligere Underdog begeistret for muligheten for hevn?

Faktisk er ikke alle ivrige etter hevn. Fordi konklusjonen min ble gjort for å se den siste linjen, er det eneste svaret: linjen har flyttet seg. Line trenger bare å flytte ett poeng for å gi oss den slags fordeler. Og det er mange mulige årsaker til at amatørspillere blir straffet med mange verdier i et forrige møte.

Dette enkle NFL-systemet vil gi deg 50 til 60 valg hver sesong, og du må ha veldig gode grunner til å motsette deg det.