Fotballreiser AS har for første gang i historien laget en egen reklamekampanje for TV. Reklamene vil begynne å bli vist på utvalgte kanaler allerede neste uke.

Fotballreiser AS har alltid vært opptatt av markedsføring og forskjellige måter å nå ut til nye mennesker på. Tidligere har vi hatt kampanjer gjennom aviser og radio men nå er det altså TV som står for tur.

Godt fornøyd med resultatet
Det er i alt laget fem små reklamefilmer som skal vises på TV. Disse viser de nye produktene som vi er i ferd med å lansere. Spesielt vil fokuset ligge på våre nye fotballturer til Nederland og Belgia. Ledelsen var svært fornøyde med resultatet av produksjonen og har klokketro på at kampanjen skal bli en suksess.

Utvalgte kanaler
Kampanjen vil bli vist på noen få utvalgte kanaler i Norge. Det er spesielt et mål å nå ut til flere ungdommer og vi har dermed gått målrettet til aktører som lager TV spesielt for de unge. I forkant har man gjort markedsundersøkelser for å finne ut til hvilke tider det er mest gunstig å sende reklamefilmene. Forhåpentligvis vil denne kampanjen gi oss et mer ungdommelig preg. Fotballreiser ønsker å vise at firmaet er en spennende aktør for fremtiden.

Det er ikke lenge igjen til publikum endelig kan se resultatet av produksjonen på TV. Neste uke vil vi begynne å sende filmene på TV, og det er derfor bare å følge med. Det skal mye til å klare å unngå kampanjen da vi legger opp til en kickstart på kampanjen!