ac-milanDe fleste har et sterkt og positivt forhold til Italia. Dette er kulturlandet med den beste maten og de flinkeste operasangerne. Her finner man også en av de mest lidenskapelige fotballkulturene i verden. Fotballreiser AS arrangerer hvert år mange turer til en rekke arenaer i landet!

Om du har lyst å dra på tur til Italia kan vi tilby deg den mest begivenhetsrike turen. Kombinasjonen av matopplevelser, spennende kulturtilbud og de beste kampene er vårt tilbud til deg som kunde.

Weekend i Milano
Motehovedstaden Milano byr på en rekke kjekke opplevelser for nordmenn. Om du ønsker å se AC Milan spille på San Siro har vi flere gode pakker. Dette kan være en fin mulighet til en etterlengtet familietur eller en romantisk ferie for unge par. Milano byr på uendelige muligheter for shopping for de som liker dette. I tillegg har byen blitt et gastronomisk samlingssted for noen av landets beste kjøkkensjefer. Her får man den beste italienske maten laget fra ferske lokale råvarer. Turen krones med en kveld på San Siro. Dette er en av de mest tradisjonsrike arenaene i Europa og her spilles det fotball av høyeste kvalitet.

Om du er på jakt etter turer til andre deler av Italia kan vi enkelt ordne dette. Vi har faste tilbud på mange av storlagenes kamper og kan skreddersy program for de som ønsker å oppleve andre lag. Vi er størst på det norske markedet og har et nettverk i Italia som gjør at det meste kan ordnes!