Fotballfans over hele landet gleder seg til sommerens store eventyr, et VM i et av fotballens store hjemland. Nå har også spillselskapet Betsafe lansert odds på ulike begivenheter i mesterskapet.

Det er all grunn til å tro at det blir ville tilstander og sambafotball når det braker løs i Brasil om noen måneder. VM i fotball er et av de arrangementene som virkelig binder folk fra alle verdensdeler sammen. Her blir det mange nervepirrende kamper og gode muligheter for oddsspill.

Betsafe med gode odds
Betsafe er et internasjonalt spillselskap som gir et omfattende tilbud innenfor gambling på nett. I tillegg til oddsspill tilbyr de casino, kortspill og spilleautomater. Nylig lanserte de odds på det kommende fotball VM i 2014. Her får man de beste vilkårene for spill på mesterskapet. Det kan være mye å tjene på å satse noen hundrelapper på hvem som vinner VM i Brasil. Det gjør også at man får enda større motivasjon til å følge med og virkelig være en del av begivenhetene i sommer.

Sultne brasilianere
Hele Brasil skriker nå etter å vinne et nytt VM etter at man ikke har vunnet siden 2002. Når kampene i tillegg går på hjemmebane har laget et spesielt press på seg selv til å prestere. Tilhengerne forventer rett og slett at det skal bli seier og jubelscener over hele landet. Om du ikke har muligheten til å reise til Brasil er det mye glede å finne i oddsspill og TV-overføringer av kampene. Det blir mye mer gøy når man selv har interesse av resultatet!