Når høyskolefotballsesongen 2009 nærmer seg, er forventningen stor, spesielt for fans av Southeastern Conference.

Kommer fra et annet nasjonalt mesterskap, takket være kommandørene Urban Meyer og Florida Gators, var SEC en stolt konferanse i mesterskapets lange tradisjon. Hvis du leter etter en jevn vei til fotballspill, vil du kanskje ikke se lenger enn SEC fotballmerket.

Når alt kommer til alt, teller SEC i fire preseason-fotballmålinger fire topp ti lag, inkludert Florida, Alabama, LSU og Ole Miss. Mens Ole-hovedtrener Miss Houston Nutt tradisjonelt har kvalt presset når forventningene er høye, er de tre andre lagene fortsatt sterke. Og før du begynner å satse fotball for denne sesongen, sjekk ut hvilken innvirkning dette laget er satt til å ha i college fotballverdenen.

Alabama: Big Nick Saban flyttet til staten Crimson Tide for å riste mange bur, men ikke mer enn de som ble funnet i Louisiana. Treneren har opparbeidet seg et legendarisk rykte på Louisiana State University campus, hvor han vant nasjonalt mesterskap og to SEC-mesterskap i løpet av sin periode fra 2000 til 2004. Etter en profesjonell karriere som ikke var inspirert av Miami Dolphins, som bare varte en sesong, gjorde han sin gå tilbake til SEC med et annet team. Crimson Tide vant i sine to sesonger under Saban Guardianship Western SEC-divisjonen en gang og holdt nr. 1-laget i de innenlandske spilleautomatene til Florida slo dem av tronen på slutten. Fra forrige sesong.

LSU: Hvis LSU Tigers har et nag mot Nick Saban, har det tydeligvis ikke blitt vist ennå.

Siden Alabamas nye hovedtrener forlot Tiger i 2004, har LSU hatt ekstra SEC og nasjonale mesterskap, delvis takket være råd fra Miles-supportere. Etter en skuffende 2008-2009 sesong som så Tigers nær nederlag mot utfordrende talent med talentfulle Razorbacks (i deres første år under den nye hovedtreneren Bobby Petrino, ikke mindre), kan du satse på at det er. Er et kløende program for innløsning.

Florida: Det er veldig vanskelig å gjøre denne teamanalysen uten å fokusere på coaching. Saban og Miles er begge veldig vellykkede trenere, men den virkelige historien når det gjelder å tale ut er med Florida Gators. På bare fire år har hovedtrener Urban Meyer vunnet to nasjonale mesterskap. Og det var etter å være ubeseiret på kort tid med Utes Utah. Meyer utviklet et rykte som en person som forberedte teamet sitt. Hans korte karriere, i tillegg til den nasjonale tittelen, inkluderte to SEC-mesterskap og to Western Mountain Conference-mesterskap. Han har allerede en Hall of Fame-karriere, men vil det være nok for college fotballsesongen 2009? Bare tiden vil vise.

Er du enig eller uenig i noe av det ovennevnte?

Heldigvis vil du ha muligheten til å bevise dine ferdigheter i fotballspill. Og hvis du vil, er det sportsspill som gjør det lettere for deg ved å tilby spillbonuser. Med en spillbonus får du belønninger bare ved å plassere dine spill med erfarne tjenester. Du vil uansett delta i tippesesongen i fotball, så hvorfor ikke dra nytte av noen insentiver, for eksempel bonussatsingskoden du kan få fra anerkjente selskaper?

Veien til det nasjonale mesterskapet går gjennom SEC. gå inn i handlingen for en avslappet og hjelpsom lørdag.